Ontwerp zonder titel (9)
Meisjescoach-geheimen:
Operatie werken met ouders
“TOP SECRET”
 • Zie jij ook dat er een hele groep meisjes, meiden en (jonge)vrouwen achter de voordeur worstelen en niet de weg naar jou weten te vinden?
 • Voel jij je ook wel eens wiebelig of onzeker als ouders/verzorgers bij je komt met zorgen of vragen over hun dochter?
 • Vind je het interessant om een extra dienst aan je huidige aanbod toe te voegen, zodat er een gefaseerd en compleet geheel ontstaat?
 • Zie jij ook hoe belangrijke de taak voor jou als professional is om ook omgeving van meisjes, meiden en (jonge) vrouwen te begeleiden?
 • Wil jij jezelf beter toerusten met kennis om ook je vak op dit vlak goed uit te kunnen oefenen?
 • Zou jij willen leren hoe je indirect én direct nog meer van betekenis kunt zijn in je werk?
Je investering is 797 euro ex btw.
Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer de nieuwe data bekend zijn? Laat dan hier je gegevens achter en t.z.t. krijg jij de eerste inschrijfmogelijkheid!
3

Zie hieronder een aantal pijnlijke voorbeelden die ik in mijn praktijk veel hoor van ouders, wil jij weten hoe je van betekenis kunt zijn in deze situaties? Lees dan zeker verder.

BAM daar gaat weer een deur voor je neus dicht, laat me met rust!


Aaaaah er is ook nooit iemand die me begrijpt!


Zonder een woord hoor je haar huilend de trap op stormen.


Mam, weet je?.. ik vind het leven echt best wel zwaar.


Ik ben niet gek, ik wil geen hulp!


 
 • Wat kun je als professional doen als iemand bij je komt met zorgen over een dochter (zus of vriendin)?
 • Hoe kun jij als professional ouders of omgeving ondersteunen om op de juiste manier meisjes, meiden en (jonge)vrouwen te begrijpen, bereiken en begeleiden?
 • Hoe kun jij van betekenis zijn voor deze meiden, zonder dat zij zelf tegen over je komen te zitten?
 • Er zijn veel valkuilen en veel dingen die je als professional écht niet moet doen, maar als je me een beetje kent weet je ook hoe graag ik op zoek ga naar wat er wél mogelijk is.
 • Ik heb gemerkt dat dit echt een lastig stuk is voor veel collega’s, waar ze zich wiebelig en onzeker in voelen.
 • Uit angst om iets verkeerd te aan te pakken gaan ze het liever uit de weg en dat is ZO zonde omdat je hiermee een belangrijke taak en kans laat liggen.
Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer de nieuwe data bekend zijn? Laat dan hier je gegevens achter en t.z.t. krijg jij de eerste inschrijfmogelijkheid!

Wat zeggen mijn klanten over mij?

Wees onderscheidend en heb het lef om echt ergens voor te gaan staan. Elske heeft zoveel gave dingen manifesteert. Ze stond in Linda Meiden, lanceerde de Magische meisjes challenge, kreeg veel mooie nieuwe klanten, kon haar team uitbreiden en een schoonmaakster inhuren. En stond ze heel groot op de voorpagina van De Gelderlander! Met een grote kop: Meisjesenergie voor iedereen'. De les die je van Elske's succes kan leren is dat je ondanks onzekerheden en ondanks dat je je klein voelt toch heel veel kan bereiken als je ergens voor durft te gaan staan, onderscheidend durft te zijn en ervoor gaat, stapje voor stapje. Zo mooi hoe zij dit doorgeeft aan haar meisjes, groot en klein.
Dolly Heuveling van Beek
Onze dochter wil eigenlijk geen hulp, maar naar een Meisjescoach wilde ze wel. Bizar toch dat Elske de enige is in Nederland? Ik vond het zo’n fijn bericht om te lezen dat Elske haar unieke werkwijze nu verder door gaat geven.
Ginny
Elske is een bevlogen coach die met zóveel liefde over haar vak kan vertellen dat ik vroeger gezegd zou hebben "zo wil ik later ook worden".
Inge
Wat kan zo'n jong meisje me nou bieden dacht ik eerst, maar niets is minder waar! Ik ben geïnspireerd, mijn hart is geopend en ik heb van Elske hele waardevolle dingen geleerd en heb moed gekregen om het te gaan doen!
Aline Ginter-Bosch
Elske heb ik leren kennen als een integere en lieve vrouw. Ze is empathisch, eerlijk en heel puur. En is daarnaast ook inhoudelijk op haar vakgebied zeer sterk.
Heleen
Elske heeft 4 maanden met onze dochter gewerkt en wat een prachtige verandering hebben wij voor onze ogen waargenomen. Van een meisje die even alle vertrouwen in haar kunnen kwijt was naar een stralende persoonlijkheid die het vertrouwen in zichzelf weer heeft gevonden.
Anoniem
Elske is gewoon een mooi mens. Ze geeft je het gevoel dat ze in je gelooft. Hoe mooi wil je het hebben? Inspirerend, vrolijk en stoer dat vind ik jou!
Marianthy Gripari
Elske is een enthousiaste, lieve en bevlogen coach die vanuit haar hart en passie voor haar werk anderen weet te raken en te enthousiasmeren. Haar eigenheid, nuchtere kijk en haar emphatische houding raakt me aan en geeft mij veel inzichten en inspiratie. Elske weet waar ze het over heeft en dat draagt ze op een zeer creatieve manier over op anderen.
Ellis
Wat krijg je?
Ik deel met jou mijn ervaringen in hoe je INDIRECT van betekenis kunt zijn voor deze meisjes, meiden en (jonge) vrouwen en DIRECT van betekenis bent voor hun omgeving.
+
Als professional krijg je toegang tot de oudercursus en mag deze manier van werken zelf ook toepassen in je praktijk.
Je krijg een geheel verzorgde live trainingsdag waar we ingaan op de drempels, valkuilen en succesfactoren voor jou als professional in het werken met ouders en omgeving.
+
Een besloten Facebookgroep om ook na de training vragen te kunnen stellen.
+
Na succesvolle afronding krijg je een bewijs van deelname en een keurmerk voor op je eigen website.

Waarom zou je je aanmelden?

Als eerste Meisjescoach van Nederland heb ik al heel veel meisjes, meiden, jonge vrouwen én hun ouders succesvol verder kunnen helpen.
Tijdens deze Expeditie Oudercontact deel ik mijn "Meisjescoach geheimen" over het werken met ouders. Ik geloof ontzettend in de kracht van delen en dat we samen nog meer kunnen betekenen voor deze bijzondere doelgroep, daarom geef ik graag vol passie mijn kennis aan jou door.
 • Het ouderschap wordt zoveel leuker als je toegerust bent met de juiste kennis en kunde, dat gun jij toch ook iedere ouder?
 • De Online Oudercursus: “Help mijn dochter wil geen hulp!” is uniek in Nederland en deze methodiek kun jij na de scholing voor professionals toevoegen aan je aanbod.
 • Ouders hebben het verlangen hun eigen dochter beter te kunnen bereiken, begeleiden en begrijpen, hoe tof zou het zijn als jij hierin de missende schakel kan zijn?
 • Jij voelt je sterker toegerust met de juiste kennis en kunde waardoor je met meer vertrouwen deze taak van je professie uit kunt oefenen.
Je investering is 797 euro ex btw.
Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer de nieuwe data bekend zijn? Laat dan hier je gegevens achter en t.z.t. krijg jij de eerste inschrijfmogelijkheid!
Veelgestelde vragen

Hoe is het bij de training voor professionals geregeld met mijn privacy?

Tijdens de trainingsdagen zie je en maak je kennis met de andere professionals. Alles wat er tijdens deze dagen (en tussen de dagen door) gedeeld wordt blijft onderling geheim. Ik vind veiligheid binnen een groep heel belangrijk en zal dan ook bij aanvang iedereen om de geheimhoudingsplicht wijzen.
Na de eerste trainingsdag krijg toegang tot een eigen afgeschermde Online Leeromgeving waar je alleen toegang toe hebt met een eigen wachtwoord. Je hebt geen interactie onderling en niemand van de andere deelnemers kan zien wat jij doet.

Jij ziet hen niet en zij zien jou niet. Je kunt dus volledig anoniem van achter je eigen veilige computer thuis (of waar je maar wilt) met de inhoud aan de slag.
De opdrachten kun je digitaal invullen of je kunt het bestand uitprinten en handmatig invullen, hoe je deze bewaard daar heb je als vanzelfsprekend vervolgens zelf dus controle op.
Jouw gegevens die nodig zijn voor de administratie worden zorgvuldig en volgens mijn “privacyverklaring” (https://fiederelske.nl/wp-content/uploads/2018/05/Privacyverklaring-FiederElske-pdf.pdf) verwerkt en bewaard.

Ik wil graag persoonlijk contact, kan dit?

Tijdens de trainingsdagen is er voor iedere deelnemer ruimte voor persoonlijke vragen. Heb jij behoefte aan meer of intensievere vorm van persoonlijke coaching dan is “Individuele coaching voor professionals” (https://fiederelske.nl/individuele-coaching/professionals/
) misschien iets voor jou.

Hoe is de training voor professionals opgebouwd?

We starten met een live trainingsdag en daarna krijg je toegang tot de Online leeromgeving speciaal voor professionals. De Online Oudercursus bestaat uit 12 lessen die verspreid worden over 12 weken.
Elke week krijg je toegang tot een nieuwe les bestaande uit een handboek met informatie en opdrachten en een verdiepende video én natuurlijk de handleiding voor professionals.

Hoe lang houd ik toegang tot de online leeromgeving en wat als ik het tempo van de lessen te hoog vind?

De online leeromgeving is 24/7 onbeperkt toegankelijk voor je na inschrijving en succesvolle betaling. Je houdt vervolgens onbeperkt toegang tot de lessen, dus je kunt altijd later nog terugvallen op de kennis, informatie en inspiratie wanneer je dat nodig hebt.

De meisjes, meiden of vrouwen waar ik mee werk (of wil werken) zijn ouder dan 21 of jonger dan 11 jaar, is dit een probleem voor deelname aan deze training?

Nee, dat hoeft het niet te zijn. Deze cursus is met name ontwikkeld met deze leeftijd voor ogen en natuurlijk zullen er ook veel dingen zijn die al gelden als je jonger bent en nog steeds handig zijn om te weten als je dochter al ouder is. Het kan wel zijn dat het soms iets meer een vertaalslag vraagt naar de leeftijdsfase waar je eigen cliënten nu in zitten.

Ik werk (ook) met jongens kan ik toch deelnemen?

Ik ben er als Meisjescoach speciaal voor meisjes, meiden en (jonge)vrouwen, maar dat betekent niet dat ik níks voor jongens of mannen kan betekenen.
Er zijn veel verschillen in de ontwikkeling van jongens en meiden, mannen en vrouwen én er zijn overeenkomsten die voor ons allemaal van toepassing zijn. Voor zover ik weet bestaat er geen soortgelijk programma voor jongens, maar of je besluit mee te doen is natuurlijk aan jezelf. Het zal meer schakel en vertaalmomenten van je vragen en er zullen genoeg inzichten zijn die je ook in de begeleiding van jongens kunt gebruiken.

Komt deze Training in aanmerking voor vergoeding?

Meestal is geen vergoeding via zorgverzekeraar mogelijk, voor actuele informatie in jouw situatie verwijs ik je naar jouw eigen verzekeraar.

Als ouder kun je deze Oudercursus als “zorgkosten” opgeven als aftrekpost bij je belastingaangifte. Ben je ondernemer dan is deze training als studiekosten in je boekhouding inboeken en is de btw aftrekbaar (dit geldt ook later nog wanneer je nu nog niet bent ingeschreven bij de KVK).

Als professional in loondienst kun je mogelijk zelfs een beroep doen op het scholingsbudget van je organisatie.

Waar worden de scholingsdag en terugkomdag gegeven?

De live trainingsdagen zullen in de omgeving van Arnhem plaatsvinden t.z.t ontvang je het adres van de exacte locatie.

Ik ben (nog) geen Meisjescoach, is dit dan wel iets voor mij?

Deze training is geschikt als je nog niet gestart bent, net gestart bent of al een tijd mee draait in het werkveld. Iedereen kan op zijn of haar eigen manier op elk punt op je weg als (startend) ondernemer of professional in loondienst deze kennis toepassen.
Je kunt deze training zien als aanvulling voor veel verschillende achtergronden. Naast (kinder- en jongeren)coaches kun je denken aan o.a. maatschappelijk werk, (ortho)pedagoog, (speciaal)onderwijs, ib’ers, logopede, kinderopvang, psychologen, Psychomotorische Therapie (PMT), Jeugdhulpverlening, creatieve therapie, (kinder)yoga.
Twijfel je of het met jouw achtergrond ook geschikt is en staat jouw werkveld er niet bij? Mail dan naar elske@fiederelske.nl om te bespreken of het past. Als ik denk dat dit niet zo is, zal ik het ook eerlijk zeggen.

Ik wil graag meer informatie over de specialisatie voor meisjescoach

Je kunt meer informatie vinden over mijn programma om Meisjescoach te worden op https://www.meisjescoach.nl

Ben je niet hartstikke gek dat je jouw kennis zo weggeeft?

Deze reactie krijg ik heel vaak, maar ik geloof juist in de kracht van samen. Geluk, liefde en succes zijn de enige dingen die vermenigvuldigen door te delen.
Je hebt de keus, verklaar me voor gek of pluk er je eigen vruchten van ;).

Ik wil nog zoveel scholingen doen, hoe weet ik of dit het juiste moment is?

Dat weet je zelf alleen het beste.
Stel je eens voor dat je naderhand berichtjes leest of verhalen hoort van de super toffe en inspirerende trainingsdag waar jij niet bij aanwezig was. Zou je dan balen of is het voor nu goed zo?
Kies wat goed is voor jou en weet dat ik het in ieder geval heel leuk zou vinden om je (weer) te mogen verwelkomen.

Ik wil graag meedoen maar ik heb het geld nu niet, is er iets te regelen?

Ik vind het belangrijk dat iedereen die wil de mogelijkheid krijgt om mee te kunnen doen en geef je daarom de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Na het volgen van deze training kun je als ondernemer een extra dienst toevoegen aan je aanbod en staan er dus ook nieuwe verdiensten tegenover deze investering.
Dus, durf jij te kiezen?
Voel je een JA of een NEE
De enige slechte keuze die je kunt maken is:
Niet kiezen en het leven aan je voorbij te laten gaan.